+45 7060 5757 info@accessflex.com

AccessFlex Pay

Online betalingsløsning

Med AccessFlex Pay, kan du tilbyde dine kunder adgang til dine faciliteter pr. betaling. Det kunne være et fitness center, bad/toilet i lystbådhavn, en vaskehal eller andet der ønskes afregning for.

Til betaling kan der benyttes de mest almindelige betalingskort og endda MobilePay.

Hvordan fungerer det?

Når du bestiller AccessFlex Pay, får du samtidig:
– En webshop som tilpasses dit image – farver og logo.
– Du kan vælge tilgængelige produkter – f.eks. ”måneds adgang”, ”uge adgang” eller ”10 adgange”.

Dine kunder kan tilgå webshoppen fra computer, tablet eller smartphone via adresse eller QR kode som vi sender dig. QR koden kan printes ud og sættes op i f.eks. indgangsparti. Du kan også printe QR koden på flyers eller linke til webshoppen fra eksisterende hjemmeside.

Gennem webshoppen bestiller og betaler dine kunder for det produkt de ønsker og efter godkendt betaling, får de oplyst PIN-kode som giver adgang. Kvittering og PIN-kode sendes desuden til kundens mail adresse.

Hver måned afregnes indbetalinger med dig og vi fakturerer for betalings-modulet i AccessFlex.

 

Hvad skal der til for at komme i gang?

Du skal bare sige ”ja tak” – det eneste vi kræver er at du har service-/online aftalen og en AccessFlex central som er på Internettet.

Du skal ikke betale for en hjemmeside, du skal ikke betale for en indløsningsaftale og du skal ikke betale for betalingsgateway, vi tilbyder et alt-i-ét betalings-modul til en attraktiv pris.